Καλή χρονιά σε όλες τις μητέρες!

Το 2018 ήρθε γεμάτο υποσχέσεις για στιγμές μοναδικές στιγμές & ξεχωριστές. Τα σημαντικά fashion trends που θα πρωταγωνιστήσουν στον κόσμο της μόδας το 2018 ποικίλουν!

Αρχίζουν από τα 70s vintage style και nerdy chic, συνεχίζοντας στα γεωμετρικά σχήματα, βελούδο, μοβ, Γαλλική Ριβιέρα καθώς και μεγάλα floral μοτίβα.

Το εκκεντρικό και σουρεαλιστικό στυλ είναι φέτος στη μόδα και τα σχέδια και οι προτάσεις που θα δεις θα σε εντυπωσιάσουν. Νέοι σχεδιαστές, φρέσκες ιδέες και ένα άρωμα από τα παλιά- δεκαετίες ’20, ’40. ’70.

Το κόκκινο της φωτιάς είναι από τα must χρώματα που θα φορεθούν. Φορέματα, παντελόνες, σακάκια, παπούτσια και πουλόβερ. Η απόλυτη μονοχρωμία δεν απαγορεύεται και το total red look επιβάλλεται.

Γενικά φέτος το retro style έχει κυριαρχήσει και στα πουλόβερ με επιστροφή στα cable jumpers! Εκτός απο το χρώμα της χρονιάς, το κόκκινο, βλέπουμε κυρίως πολλές παστέλ αποχρώσεις με λευκό, μπεζ, ροζ και γκρι!

Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται να συγκρατήσεις για να αποκωδικοποιήσεις τις τάσεις του νέου έτους και να εκπλήξεις με τις εμφανίσεις σου!

Κάντε κλικ εδώ για μια σύντομη παρουσίαση με περισσότερες ιδέες σε βίντεο.